| Goth party | |
|
+11Martin Ewel without emotions asad Morty ViKtor sedatívum Erewan oziris.dreaming Chloë Noir Samael 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Morty
Počet príspevkov : 1869 Age : 39 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 16:53 | |
| jaj aha to je valnetiiiin vtedy | |
|
| |
asad
Počet príspevkov : 22 Age : 58 Location : never Registration date : 09.01.2009
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 17:34 | |
| - mortimer napísal:
- jaj aha to je valnetiiiin vtedy
Nemam rad ten sviatok... (aky sviatok ? 14.2 je nejaky sviatok ?... ) | |
|
| |
Morty
Počet príspevkov : 1869 Age : 39 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 18:59 | |
| nahodou... dobre vymyslene, inak nudny den obveselili o take zabavy ako darovanie ci dostavanie smiesneho spodneho pradla apod :) | |
|
| |
asad
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 19:39 | |
| - mortimer napísal:
- nahodou... dobre vymyslene, inak nudny den obveselili o take zabavy ako darovanie ci dostavanie smiesneho spodneho pradla apod :)
A v tom tkvie presne to co sa mi nepaci ..ak chcem niekoho obdarovat obdarujem ho kedy budem chciet (kludne aj kazdy den), ale nie v den na to "urceny". .. .. | |
|
| |
Morty
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 19:45 | |
| no to je sice pravda, rovnako som kedysi pindal na vianoce ale - zase ked sa na to pozriem trosku s odstupom a dam si dole tie okuliare nenavisti voci celej spolocnosti tak uprimne mozem skonstatovat len jedno - ono tym par vyvolenym ludom sem tam neaku tu drobnost sice kupim ked si na nich spomeniem a zbadam nieco co by sa im hodilo abo tak ale predsalen milion veci inak odkladam - nebyt tych sviatkov by som sa k tomu zrejme nikdy nedostal
nehovoriac o tom ze odpradavna bolo zvykom uctit si darom vynimocne prilezitosti - ci navstevy alebo dni v kalendari - ouk, ja viem, valentin = komercna blbost ale predsalen je to tam, uz ked sa z toho raduje cely svet tak nebudem jak bubak sediet sam pod schodami a byt za to na cely svet urazeny ale zabavim sa tiez
uff vycerpavajuce na to aku to ma jednoduchu pointu, mal by som sa naucit pisat strucnejsie:) | |
|
| |
asad
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 19:54 | |
| - mortimer napísal:
- no to je sice pravda, rovnako som kedysi pindal na vianoce ale - zase ked sa na to pozriem trosku s odstupom a dam si dole tie okuliare nenavisti voci celej spolocnosti tak uprimne mozem skonstatovat len jedno - ono tym par vyvolenym ludom sem tam neaku tu drobnost sice kupim ked si na nich spomeniem a zbadam nieco co by sa im hodilo abo tak ale predsalen milion veci inak odkladam - nebyt tych sviatkov by som sa k tomu zrejme nikdy nedostal
nehovoriac o tom ze odpradavna bolo zvykom uctit si darom vynimocne prilezitosti - ci navstevy alebo dni v kalendari - ouk, ja viem, valentin = komercna blbost ale predsalen je to tam, uz ked sa z toho raduje cely svet tak nebudem jak bubak sediet sam pod schodami a byt za to na cely svet urazeny ale zabavim sa tiez
uff vycerpavajuce na to aku to ma jednoduchu pointu, mal by som sa naucit pisat strucnejsie:) Okulire nenavisti ? hehe neblazni netvrdim, ze budem za to ludi strielat.. (len ze, neoslavujem ten sviatok..) cas rebelie a nenavisti davno prebolel.. Ako bubak sediet nebudem, ale 14.2 si uzivam atmosku karvevalu v Benatkach - mortimer napísal:
nehovoriac o tom ze odpradavna bolo zvykom uctit si darom vynimocne prilezitosti
ako vravis... je to len vymyslene | |
|
| |
without emotions
Počet príspevkov : 170 Age : 37 Location : SR Registration date : 21.01.2009
| Predmet: Re: Goth party 23.01.09 20:08 | |
| No chlapci ,mate pravdu aj jeden aj fruhy, kazdy v niecom,ale ja sa aj tak priklanam k Last_one lebo ja tiez nejak taketo veci nemusim:-))) Nerada sa podriadujem nejakemu vymyslu masovemu Ale inak je to mile:-)))ked si odmyslim moju strasnu nezavislost | |
|
| |
Morty
| Predmet: Re: Goth party 27.01.09 21:53 | |
| ja som natolko nezavisly ze budem slavit aj veci co nezavisli neslavia (?) ved kym sa to berie s triezvym andlhladom tak v pohode, dost ma irituju deti co povedia neznasam vianoce, neznasam to, neznasam hento atd a ked sa spytas preco tak maju neaku tu nabiflenu frazu od avrilie lavinovej typu ze to su komerne sviatky a oni nejdu po prude, oni idu proti prudu... *GASP*, viete co myslim nie? :) inak povedane ze goth moze byt clovek "normalny", nemusi byt "nenormalny"; myslim ze ma chapete bo soms a neak zakoktal :) | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 27.01.09 21:57 | |
| Ano chapeme chapeme, ....proste kazdy to berie inak,kazdy sme predsa len svojske osobnosti so svojimi nazormi a svojimi preferenciami a podla mna sa netreba zbytocne zaoberat tym co si o nas mysli ini:) | |
|
| |
Morty
| Predmet: Re: Goth party 27.01.09 22:10 | |
| no nieco take... hodne som narazal ze vela ludi robi vela veci iba ako pozu... vid tie vianoce, kolko deciek sa vytesuje na darceky ale povedia ze vianoce? no predsa fuj... ja ked som pindal na vianoce tak som mal na to aspon dobry dovod | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 27.01.09 22:12 | |
| No veru,je t pravdavela ludi to tak robi:-) A ty mas na to aky dovod ak smiem vediet?:) | |
|
| |
Ewel
Počet príspevkov : 26 Age : 33 Location : RV-RK Registration date : 31.01.2009
| Predmet: Re: Goth party 01.02.09 0:25 | |
| Ludia chystáte sa niekto? Teraz má byť batcave okolo 14. Termín sa ešte má upresniť, ale kvázi tak dajak by to malo byť :) | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 01.02.09 21:40 | |
| No jasnacka,ja jeduuuu, s mojou laskoooou Sa tesim ako vzdy, a datum je presny, je to naozaj 14.2. | |
|
| |
Martin
Počet príspevkov : 169 Age : 33 Location : Somwhere between heaven and hell Registration date : 18.09.2008
| Predmet: Re: Goth party 01.02.09 22:36 | |
| Hmmm keby mám spolucestujúceho tak by som išiel. | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 01.02.09 22:42 | |
| A odkial ze si? Ved do BA mozes ist aj sam a tam uz by sme ta pockali:-) Aj ja tak chodievam:-) sama samucicka:) a niekoho noveho by nebolo odveci stretnut:) | |
|
| |
Samael
Počet príspevkov : 78 Age : 34 Location : Bratislava Registration date : 04.09.2008
| Predmet: Re: Goth party 03.02.09 11:46 | |
| | |
|
| |
Martin
Počet príspevkov : 169 Age : 33 Location : Somwhere between heaven and hell Registration date : 18.09.2008
| |
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 03.02.09 19:45 | |
| Martin: Ja som z topolcian ,takze to je este mensie mesto a neboj,do blavy na stanicu trafis,odtial uz cestu viem ja | |
|
| |
Martin
| Predmet: Re: Goth party 03.02.09 22:45 | |
| without emotions: Tak o tom by sa asi dalo špekulovať, ktoré mesto je menšie . | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 04.02.09 9:21 | |
| to mas jednoooo,mesto jak mesto | |
|
| |
fallen3angel
Počet príspevkov : 24 Age : 37 Location : Zvolen Registration date : 12.02.2009
| Predmet: Re: Goth party 12.02.09 2:06 | |
| No ja keď som bol pred rokom na batcave tak som bol sklamany.. podobné akcie v Nemecku sa absolútne nepodobajú, to je úplne o niečom inom, na Batcave som sa občas cítil ako v Ministry of Fun Zvolen čo je akože dobrý trapas. No a pre tých z vás, ktorí si goth bez príslušnej módy nevedia predstaviť tak viac ako polovica návštevníkov na Batcave je oblečená ako na klasickú diskotéku. Takže tento rok nejdem... Ja osobne som bol sklamaný... | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 12.02.09 10:08 | |
| Netreba sudit z jednej navstevy )) Ako si povedal,to je ako s tou hudbou,mozno ked pojdes druhy raz tak bude ovela lepsie:-)) Nemusi byt vsetko uzasne na prvy krat | |
|
| |
Morty
| Predmet: Re: Goth party 12.02.09 11:10 | |
| no priynam sa ye aj mna dost nasrala video partz, to bolo skor jak klasicka 80s diskoteka... ale tak yvzcajne ked je aj koncertik tak tos tojiy a to "0 | |
|
| |
without emotions
| Predmet: Re: Goth party 12.02.09 19:07 | |
| No to hej,ale uz sa nejako necinia "batcave-aci" ,uz stale iba djov pozyvaju ,aj ked su dobri,ale uz by trebalo nejaku kapelku na ozivenie....predsa len stale to iste dokola nie je az take dobre.... | |
|
| |
Morty
| Predmet: Re: Goth party 12.02.09 22:36 | |
| jj, mne sa sooben fakt neopalti jazdit cez pol slovenska koli diskoteke.. no co sub aj takz a chvilu zmeni majitela a ked z toho o rok bude skladisko budeme zase vsetci pindat ze sa u nas nic nerobi a ze este aj toto bolo lepsie ako nic :) mame ako narod v tomto strasne debilnu mentalitu - ked nieco je tak nam to neni dost dobre a ked sa to strati tak potom setci spominaju iba na to ake to bolo pop...i super... *gasp* | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Goth party | |
| |
|
| |
| Goth party | |
|