mierne offtopic, ale.. asi patrim medzi typickych ignorantov, ale vie mi niekto vysvetlit zmysel tychto modnych kreacii? :) myslim tym ich vyuzitie ako take, modu berem ako to co udava trend v style obliekania, a tie velke prehliadky s tym vela teda nemaju, vid toto.. abo ja neviem gartier apod.. viete si predstavit nieco taketo ako sa dostava do satniku beznych ludi? :) bo ja ani nie, aj ked by som to rad zazil
Chloë Noir
Počet príspevkov : 737 Age : 33 Location : Košice Registration date : 05.08.2008
No...to by zaujímalo aj mňa Morty. Fajn, človek ukazuje, že je kreatívny, ale podľa mňa sa na to zbytočne vyhadzujú kopy peňazí, ktoré by sa dali využiť lepšie. No..síce..Lady Gaga by nemala problém niečo také nosiť, ale myslím, že normálny človek na to dosť odvahy nemá. Aj keď by to skutotočne mohlo byť zaujímavé...
Btw..tá slečna mi vyzerá ako nejaký koral alebo morky jezko Lol
Morty
Počet príspevkov : 1869 Age : 37 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
umenie je to určite. Akurát neviem prečo sa tomu hovorí móda kedže sú to buď veci v ktorých človek neprejde cez dvere alebo veci čo... no povedzme že nespĺňajú účel oblečenia.
Erewan
Počet príspevkov : 747 Age : 31 Location : Jaskyňa pLná Netopierow Registration date : 16.08.2008
asi budem jedna z mála..mne sa to veľmi páči.. a dokonca by som nemala problém niečo také si obliecť... (btw, niečo podobné,ale jasné, že v menšom si plánujem nechať ušiť ako "kostýmček" elegantný na matury )
Atreid
Počet príspevkov : 37 Age : 49 Location : Bratislava Registration date : 04.11.2010
Treba rozlisovat modne navrharstvo a konfekcnu modu. Toto je o napade a je to prinos pre samotnu Modu, ze vznikaju taketo inspirativne kreacie. Toto nieje o tom, ci sa to da nosit, ci je to prakticke,.... Vela krat je to o novych materialoch,ich moznostiach vyuzitia, o designaine... Rovnake burlive miesanie sa deje v umeni, v designe, architekture,hudbe,...treba za tym vzdy hladat napad a invenciu. Ak by si niekto z vas obliekol takyto model siat a vysiel s tym na ulicu, tak zarucene by ste boli originalni, jedinecni a garantujem vam, ze na 100% by ste na seba sustredili vsetky pohlady okolia...ale zase by ste museli byt absolutni exhibicionisti s maximalnou davkou odvahy.
Umbra
Počet príspevkov : 227 Age : 31 Location : DCA/Laugaricio Registration date : 06.08.2009
vesta a nohavice celkom vpravo a nohavice a kabat celkom vlavo su fajne, topanky hmm.. nejako mi tu nesedia tie "leskle topanky" ala velky obchodnik radsej nejake pekne steely este by to chcelo prehodit golier zo stredneho kabatu na ten vlavo
Dwa®f
Počet príspevkov : 703 Age : 41 Location : Pressburg Registration date : 25.12.2009
Hmmm..akosi mi to až tak extrémne nepríde...to bude možno tým, som zvyknutá na decora štýl a harajuku a jednoducho všetky ti flipné japonské záležitosti Ale na môj vkus priliš veľa ružovej