| prazdne? | |
|
+14Mystique bebe Black Cobra Asim Bin Badr Kerubi Umbra silmarill Michael Eyres Valkrie Morty Erein dysharmonya Chloë Noir Erewan Dwa®f 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Asim Bin Badr

Počet príspevkov : 13 Age : 35 Location : Zvolen Registration date : 31.01.2010
 | Predmet: Re: prazdne? 03.02.10 23:27 | |
| Mortimer to vystihol - forum! | |
|
 | |
Erein

Počet príspevkov : 24 Age : 32 Location : Zvolen, SR Registration date : 19.01.2010
 | Predmet: Re: prazdne? 03.02.10 23:27 | |
| - Michael Eyres Valkrie napísal:
- Silmo: Nerád mame klamem..aj tak na vše príde,ved mamky su mamky :) a u koho by som prespal? :-O moc sa mi nechce prebdiet noc na lavicke

O M F G Kebyze nemam osobne problemy so stredom SR tak by som aj mozno ze prisiel...raz som Silmovi neviem kde to nadskrkol co sa priblizne dialo no nehovorim o tom,respektive nechcem... neberte si to osobne ale dam prednost koncertu pred stretnutim s vami... neoblubujem velke stretka(aj kamarati mi za to pichujú) stavim sa zeby to bolo mensie fiasko- nejake tie trapne tichaa,téma o hovne alebo ziadna...nejake to TEASovanie....mozno sa mylim inak do slova na 100% suhlasim s bloodqueen Nepochybne Erein pocuva vsetko s nálepkou pure goth,tak logicky o Emilie ani nezakopne....neviem co je zle na tom ze sa mi paci jej muzika :) -dufam ze to nie je trestnee....ja si myslim ze ty si dark CIERNA ovca pretoze mozno ze zeres profakom to ze zem je guľatá!!!
(a nie je ...ma tvar hrušky-toho ovocia ) Pekne protirecenie. Na to nemusis byt ani miroslav Valek: "neoblubujem velke stretka" "neberte si to osobne ale dam prednost koncertu pred stretnutim s vami" Tam bude urcite len 5 ludi: huslistka, vyhadzovac, upratovacka, ty a Tvoj imaginarny priatel Pocuvam aj sucasnu gotiku, ale Emilie nou pre mna rozhodne nie je. nic na otm nie je zle. Vyjadrujem svoj nazor, ako uz naznacila Erewan. Lenze moj nazor nie je nazorom, ked je negativny, pretoze true goths mozu mat len pozitivne nazory, byt pritulni, priatelski, sudrzni ,s nikym sa nehadat a zapadat do davu dalsich true goths :)) Inak su ludia pozy, ktore sa chcu hadat. Som kto som a bez ohladu nato, co si o mne myslis a ako velmi "inteligentne" sa ma budes snazit "urazit", nebudem menit svoj nazor. | |
|
 | |
Erein

Počet príspevkov : 24 Age : 32 Location : Zvolen, SR Registration date : 19.01.2010
 | Predmet: Re: prazdne? 03.02.10 23:32 | |
| - mortimer napísal:
- ja zase na komentare pisane cez kramy nereagujem

moja draha erin, to ze ked sa nieco chce tak sa to da spravit je sice mozne ale kazda minca ma dve strany a radsej sa pojdem zabavit na akcosku s dobrou atmosferou nez na akcosku uber true temniakov s kyslymi pohladmi ako ty 
nepaci sa ti to? dovi dopo
ohladom cestovania som si isty, ze som toho precestoval viac nez ty a od minuleho leta radsej uz zaplatim 5 nasobok sumy ak mi to usetri aspon dva prestupy Zase sa vyhovaras, Mortimer? To Ta v skolke neucili uprimne odpovedat? Verim,ze "kazda minca ma dve strany" je Tvoja zivotna filozofia a pouzivas ju vo vsetkom, nie len v tom, co Ti nevyhovuje. "akcoska s dobrou atmosferou a akcoska s true temniakmi" to sedi na Emilie jedno i druhe. Poslite potom fotky, nech sa mam na com smiat. Zaujimave aky skvely zrak mas, ked na mojej fotke dokazes vidiet kysly pohlad. Ak ho hladas v myslienkach, tak ver, ze sa len usmievam. Nebud si tak isty, ze si viacej precestoval nez ja. | |
|
 | |
bebe

Počet príspevkov : 387 Age : 34 Location : frogpond Registration date : 25.09.2008
 | Predmet: Re: prazdne? 03.02.10 23:49 | |
| - Erein napísal:
Viete co? Mam pre Vas vsetkych radu: dajte sa na hippies a sirte lasku do sveta. Myslim,ze Vas problem je len ten, ze sa neviete branit, preto ste vsetci tak nechutne priatelski, nekonfliktni a ak by Vas nazor kontrastoval s tymito vlastnostami, tak sa ho radsej vzdate. Takze ste vlastne pokrytecki a neuprimni. zaujimave ze ty sudit mozes ku Michaelovmu postu - on to asi myslel tak ze radsej pojde na koncert hudby srdci jemu blizkej, a bude mat zazitok, ako sa stretne s nejakymi ludmi co vlastne ani nepozna, a mozu mu nazivo nesadnut. pride mi ze cokolvek ti tu clovek napise, tak to beries ako utocenie a pritom to je len normalne vyjadrovanie nazorov | |
|
 | |
Mystique

Počet príspevkov : 797 Age : 100 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 03.02.10 23:51 | |
| - Erein napísal:
- mortimer napísal:

moja draha erin, to ze ked sa nieco chce tak sa to da spravit je sice mozne ale kazda minca ma dve strany a radsej sa pojdem zabavit na akcosku s dobrou atmosferou nez na akcosku uber true temniakov s kyslymi pohladmi ako ty 
ohladom cestovania som si isty, ze som toho precestoval viac nez ty a od minuleho leta radsej uz zaplatim 5 nasobok sumy ak mi to usetri aspon dva prestupy Zase sa vyhovaras, Mortimer? To Ta v skolke neucili uprimne odpovedat? Verim,ze "kazda minca ma dve strany" je Tvoja zivotna filozofia a pouzivas ju vo vsetkom, nie len v tom, co Ti nevyhovuje. "akcoska s dobrou atmosferou a akcoska s true temniakmi" to sedi na Emilie jedno i druhe. Poslite potom fotky, nech sa mam na com smiat. Zaujimave aky skvely zrak mas, ked na mojej fotke dokazes vidiet kysly pohlad. Ak ho hladas v myslienkach, tak ver, ze sa len usmievam.
Nebud si tak isty, ze si viacej precestoval nez ja. Mozem Ta poprosit o priklad akcie (koncertu), kde nie su "s true temniakmi" ? Pripadne coho si sa zucastnila (koncert, party, fest). Som len zvedavy kedze tu koncert Emilie posudzujes ako posudzujes.. a to este ani nebol.. | |
|
 | |
Asim Bin Badr

Počet príspevkov : 13 Age : 35 Location : Zvolen Registration date : 31.01.2010
 | Predmet: Re: prazdne? 04.02.10 0:08 | |
| Cele sa to zobralo za zly koniec. Zacina tu boj "Ja som pure GOTH" vy ste pozy; my nie sme pozy, ty si o sebe vela myslis!
Easy, niekoho sa to totiz moze dotknut. Taketo ostre vymeny nazorov nikdy nedopadli dobre. Kaslit radsej na to!
Moj osobny nazor: Kricte si do rytmu s kym chcete, no vyjadrujte sa iba vtedy, ked chcete nieco duchaplne zdelit a nejde len o "informaciu" alebo urazku.
Papez s vami. | |
|
 | |
Erein

| Predmet: Re: prazdne? 04.02.10 0:27 | |
| This does not make any sense. The circle has an empty sound. :)) | |
|
 | |
Mystique

Počet príspevkov : 797 Age : 100 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 04.02.10 0:37 | |
| - Erein napísal:
- This does not make any sense. The circle has an empty sound. :))
Stale cakam na Tvoju odpoved  | |
|
 | |
Morty

Počet príspevkov : 1869 Age : 37 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
 | Predmet: Re: prazdne? 04.02.10 13:58 | |
| - Erein napísal:
- mortimer napísal:

ohladom cestovania som si isty, ze som toho precestoval viac nez ty a od minuleho leta radsej uz zaplatim 5 nasobok sumy ak mi to usetri aspon dva prestupy Zase sa vyhovaras, Mortimer? To Ta v skolke neucili uprimne odpovedat? Verim,ze "kazda minca ma dve strany" je Tvoja zivotna filozofia a pouzivas ju vo vsetkom, nie len v tom, co Ti nevyhovuje. "akcoska s dobrou atmosferou a akcoska s true temniakmi" to sedi na Emilie jedno i druhe. Poslite potom fotky, nech sa mam na com smiat. Zaujimave aky skvely zrak mas, ked na mojej fotke dokazes vidiet kysly pohlad. Ak ho hladas v myslienkach, tak ver, ze sa len usmievam.
Nebud si tak isty, ze si viacej precestoval nez ja. a) som si isty b) pride mi priam zbytocne ti vysvetlovat banalnosti ktore si aj tak nepustis do svojej zablokovanej mysle. nemas 6 rokov aby ti bolo nutne vysvetlovat, ze som iba skonstatoval jednoduchy fakt o cestovani -obzvlast do zvolena-; jednoduchy fakt, ktory vnimaju rovnako aj dalsi clenovia a ty sa ides rozhorcovat nad... no vlastne ani neviem nad cim a poprosim ta ak nemas cim inym prispiet nez bezduchymi hadkami a tahanim sa za slovicka ignoruj toto forum, snad mas tolko rozumu aby si nemala za potreby urazat vlastnu inteligenciu, hm?  nikto sem nechodi citat taketo vylevy. dakujem za pochopenie  | |
|
 | |
Michael Eyres Valkrie

Počet príspevkov : 354 Age : 30 Location : Slovakia Registration date : 07.08.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 04.02.10 19:19 | |
| na odpoved erein sa vyjadrovat nebudem...kazdopadne si pekny joke pre toto forum...mam pocit ze goth subkulturu velmi skatulkujes.Z tvojich tvrdeni vypliva zeby sme vsetci(ak chceme byt pure true goths) mali byt nepriatelski,nepoznať lásku... No ak si za takymto niecim stojis, tak potom fakt mi nic ine nezostava ako si len ...  Kebyze si pozorná vsimnes si ake slova pouzivam. Neprotirecim si. no schvalne ta nenavediem...precitaj si to este raz a poriadne! BTW...co si schizo?? to ze tvoj nazor je v rozpore s mvojim mi nedava pravo ta tu urazat :) naco by som ta urazal? mám ta tam, kde ty mna... Mimochodom...radsej by som isiel na stretko s ludmi z Aphelion fooora ako ztohto.. | |
|
 | |
Erein

| Predmet: Re: prazdne? 04.02.10 23:48 | |
| - Mystique napísal:
- Erein napísal:
Stale cakam na Tvoju odpoved  Nema zmysel pokracovat, pretoze nech cokolvek poviem, budem sa chciet hadat. Takze utvor si nazor, aky povazujes za vhodne si vytvorit. | |
|
 | |
Mystique

| Predmet: Re: prazdne? 05.02.10 1:25 | |
| - Erein napísal:
- Mystique napísal:
- Erein napísal:
Stale cakam na Tvoju odpoved  Nema zmysel pokracovat, pretoze nech cokolvek poviem, budem sa chciet hadat. Takze utvor si nazor, aky povazujes za vhodne si vytvorit. Tak to je odpoved, aku som cakal.. skoda :) | |
|
 | |
Black Cobra

Počet príspevkov : 755 Age : 31 Location : Banská Bystrica Registration date : 01.01.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 05.02.10 8:51 | |
| - Michael Eyres Valkrie napísal:
- Mimochodom...radsej by som isiel na stretko s ludmi z Aphelion fooora ako ztohto..
máš na Apheline pár pív.  | |
|
 | |
Michael Eyres Valkrie

Počet príspevkov : 354 Age : 30 Location : Slovakia Registration date : 07.08.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 05.02.10 19:51 | |
| BC: uz nepijem ani nefajcim  chcel by som ist na zapas  ale džúsik beriem  | |
|
 | |
Black Cobra

Počet príspevkov : 755 Age : 31 Location : Banská Bystrica Registration date : 01.01.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 05.02.10 20:40 | |
| prečo ma vždy pobavý keď 17 ročný ludia "už" nepijú a nefajčia?  | |
|
 | |
Michael Eyres Valkrie

| Predmet: Re: prazdne? 05.02.10 21:18 | |
| a nech..pobav sa :) ved nehovorim ze mi to vydrzi naveky  len si myslim ze je skoda mojho usilia ked to piatky zaklincujem pivkami,tvrdym,cigaretami.....ganjou | |
|
 | |
Morty

Počet príspevkov : 1869 Age : 37 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
 | |
 | |
Erewan

Počet príspevkov : 747 Age : 31 Location : Jaskyňa pLná Netopierow Registration date : 16.08.2008
 | Predmet: Re: prazdne? 06.02.10 17:05 | |
| Erein: To, ze sa s kazdym nehadam a suhLasim s jeho narormi,aLebo aj ked nesuhLasim, ale spravime nejaky kompromis (pripadne ho donekonecna nepresviedcam o svojej pravde) neznamena, ze som "mierumiLovna", aLebo podobne bLbosti-tvojimi sLovami hippies... (a nahodou,viem byt pekne hnusna, mysLim,ze sa viem branit...uz som par Ludi ktori ma nahnevaLi doviedLa k zruteniu )
Mam pLne zuby hadiek v reaLnom zivote, a fakt nemam chut si ich prenasat aj na forum, ktore mam rada, som tu dLho, a aj ked nie je mozno podLa kazdeho predstav, tak mne aj daco daLo... Nechcem sa vtierat nikomu do zadku,ak mu poviem ze ma pravdu...a mysLim ze ani ostatni nie... toto forum ma byt predsa niecim,co zdruzuje Ludi s rovnakymi zaujmami- preco by pre niekoho nemohLo byt utociskom, kde s Ludmi moze suhLasit viac ako s beznymi Ludmi z jeho okoLia? | |
|
 | |
RavenHeart

Počet príspevkov : 102 Age : 30 Location : Bardejov Registration date : 02.12.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 06.02.10 18:39 | |
| Ešte vás to stále neprešlo?  | |
|
 | |
Michael Eyres Valkrie

| Predmet: Re: prazdne? 07.02.10 2:09 | |
| mortimer ma dobry podpis :) tento cely offtopic co tu je, je dobrou reklamou pre uzivatelov kt. sa nezapojili do debaty o stretku | |
|
 | |
Mirage
 Počet príspevkov : 16 Age : 45 Location : Calpe Registration date : 12.02.2011
 | Predmet: Re: prazdne? 13.02.11 0:25 | |
| Budu v Blave 15.3.-18.3. a 27.3.-29.3., chce se nekdo stretnut? :) | |
|
 | |
Dwa®f

Počet príspevkov : 703 Age : 41 Location : Pressburg Registration date : 25.12.2009
 | Predmet: Re: prazdne? 13.02.11 1:43 | |
| - Mirage napísal:
- Budu v Blave 15.3.-18.3. a 27.3.-29.3., chce se nekdo stretnut? :)
to by slo | |
|
 | |
Mirage
 Počet príspevkov : 16 Age : 45 Location : Calpe Registration date : 12.02.2011
 | Predmet: Re: prazdne? 12.03.11 18:06 | |
| - Dwa®f napísal:
- Mirage napísal:
- Budu v Blave 15.3.-18.3. a 27.3.-29.3., chce se nekdo stretnut? :)
to by slo Takze kdy a kde? | |
|
 | |
MadeInHell

Počet príspevkov : 18 Age : 25 Location : Prešov Registration date : 16.05.2011
 | Predmet: Re: prazdne? 06.06.11 22:17 | |
| každý tu je kdesi het z druhého konca slovenska a z prešova nik?.. | |
|
 | |
foggy

Počet príspevkov : 256 Age : 102 Location : PO Registration date : 02.02.2010
 | Predmet: Re: prazdne? 07.06.11 0:04 | |
| ta... mozeme zajst na pivko 3-ja  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Predmet: Re: prazdne?  | |