bebe
Počet príspevkov : 387 Age : 36 Location : frogpond Registration date : 25.09.2008
| Predmet: goth stereotypes 25.09.09 22:20 | |
| | |
|
silmarill
Počet príspevkov : 1079 Age : 113 Location : presne tu. Registration date : 19.03.2009
| Predmet: Re: goth stereotypes 25.09.09 22:24 | |
| možno medieval / metalhead... na(ne)šťastie sa tam nespomína nič o darkwave, ambient a neoclassical, takže som mimo ďalšej škatuľky. | |
|
Black Cobra
Počet príspevkov : 755 Age : 33 Location : Banská Bystrica Registration date : 01.01.2009
| Predmet: Re: goth stereotypes 25.09.09 22:41 | |
| Romantic goth+ metalhead+ cybergoth+ deathrocker+ rivethead+ corpgoth+ trochu Geek Goth= BlackCobra
Kameň: Veď darkwave sa tam spomína pri Rivetheadoch a romantic gothoch. Pri romantic gothoch je dokonca aj neoklasika. | |
|
bebe
Počet príspevkov : 387 Age : 36 Location : frogpond Registration date : 25.09.2008
| Predmet: Re: goth stereotypes 25.09.09 23:23 | |
| no ako som si to tak vsetko presla tak som asi nejaky mix tradgoth, hippiegoth, rivethead, geekgoth a mozno medieval nasla som tento link na goth.net a vsimla som si ta tam, black cobra som necakala ze tam bude niekto zo svk, davnejsie ked som sa tam vyskytovala castejsie tak tam ludia z tychto koncin moc neboli | |
|
silmarill
Počet príspevkov : 1079 Age : 113 Location : presne tu. Registration date : 19.03.2009
| Predmet: Re: goth stereotypes 26.09.09 0:39 | |
| - Black Cobra napísal:
- Romantic goth+ metalhead+ cybergoth+ deathrocker+ rivethead+ corpgoth+ trochu Geek Goth= BlackCobra
Kameň: Veď darkwave sa tam spomína pri Rivetheadoch a romantic gothoch. Pri romantic gothoch je dokonca aj neoklasika. dyk nevšimol som si rivethead neviem čo je tak som to ani neklikal a romantic goth sa mi zdalo nejaká pózerina a lá Grácia, tak som to tiež nečítal ... | |
|
Black Cobra
Počet príspevkov : 755 Age : 33 Location : Banská Bystrica Registration date : 01.01.2009
| Predmet: Re: goth stereotypes 26.09.09 9:50 | |
| Ono je to celé vtipné... ja som si prečítal všetko... - bebe napísal:
- nasla som tento link na goth.net a vsimla som si ta tam, black cobra som necakala ze tam bude niekto zo svk, davnejsie ked som sa tam vyskytovala castejsie tak tam ludia z tychto koncin moc neboli
Jo aj ja to poznám z Goth.net (dobrá stránka) a keď som sa tam vyskitoval tak tam nebol žiadny slovák asi... Ale furt tam občas zablúdim. Vždy je tam tačo zaujímavé na čítanie. To fórum si drží dobrú úroveň. A moderátori to tam riadne držia na uzde. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: goth stereotypes | |
| |
|