| Preco som tu? | |
|
+24Iris De Sang zombik Umbra Roxanne Anasterix Michael Eyres Valkrie morbid-princess Angeldust MattFoxiss Black Cobra Morena Felis silmarill LizzieBathory asad Martin Veronika Morty Erewan Chloë Noir Samael Transilvania sinner sedatívum oziris.dreaming 28 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anasterix

Počet príspevkov : 1 Age : 32 Location : Mociar Registration date : 09.02.2010
 | Predmet: Re: Preco som tu? 09.02.10 6:14 | |
| - sedatívum napísal:
- preto nato musime ist s rozumom
zacneme nosit trika s napisom >!!!Nepodporujem pozerstvo!!!< a je vybavene " longdesc="46" /> ( + este nejaku potlac kapeliek.. ci obrazkov.. alebo ja uz neviem coho.)  1. Presytit sucasne pop trendy (upiry, vlkodlaci) 2. Zhovadit celu gothicku subkulturu v ociach bezneho mladistveho 3. ... 4. Profitovat. Alebo: 1. Ignorovat, byt tym cim clovek je. 2. Profitovat. | |
|
 | |
Roxanne

Počet príspevkov : 5 Age : 27 Location : Kráľovský Chlmec Registration date : 22.09.2010
 | Predmet: Re: Preco som tu? 01.03.11 17:41 | |
| Myslela som si, že som celkom normálna až do svojich 14 rokov. Jeden prázdninový deň sa ale všetko zmenilo. Roxanu začali zaujímať upíri a hľadala na internete až našla článok a pod ním veľa príspevkov. Prezerala si to celé hodiny. Bolo tam veľa príbehov čudných ľudí, niektorí na upírov verili, iný zase písali, že je to hlúposť. Jedna tam písala, že tejto tematike sa už venuje dlho a mala tam azet meno. Keďže som bola stále taká zvedavá napísala som jej.. a onedlho som sa stala obetou hrozného klamstva. čo sa presne stalo to rozpisovať nebudem. Koho to zaujme tak mi môže napísať poštu. Toto cele niečo vo mne naštartovalo. S týmto štýlom som sa stretla celkom náhodou v jednom časopise. Bol tam úvod, ktorý mi priam hovoril z duše. Začala som hľadať na nete ešte viac a na jednu sekundu keby sa mi zastavilo srdce! Akoby som to už nebola ja... moje myslenie bolo celkom iné, pochopila som, že som konečne našla svoje miesto. To všetko sa stalo vďaka knihe z názvom Súmrak. Vtedy som tú knihu milovala.... dnes? Môžem povedať len jedno! Nikdy si tú knihu neprečítajte, lebo hrozí, že vám zničí celý život tak ako mne! Anó, vďaka nemu som našla svoje miesto, no potom nasledovala kopa udalostí, o ktorých zase nemôžem hovoriť. Skrátka je to naozaj hrozné žiť s vedomím, že budem hrozne trpieť celý svoj život. | |
|
 | |
Roxanne

Počet príspevkov : 5 Age : 27 Location : Kráľovský Chlmec Registration date : 22.09.2010
 | Predmet: Re: Preco som tu? 01.03.11 17:43 | |
| Za menšie gramatické chyby sa ospravedlňujem... | |
|
 | |
Umbra

Počet príspevkov : 227 Age : 31 Location : DCA/Laugaricio Registration date : 06.08.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 01.03.11 20:32 | |
| Pekný príbeh, dobre som sa nasmiala. Ja som sa tu ocitla vďaka hudbe. Dlho som sa nechcela registrovať, no potom som si povedala, že nebolo by od veci spoznať ľudí, ktorí majú radi to čo ja. | |
|
 | |
silmarill

Počet príspevkov : 1079 Age : 111 Location : presne tu. Registration date : 19.03.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 01.03.11 23:43 | |
| tiež som sem prišiel kvôli hudbe, myslel som si že tu dačo posťahujem... nakoniec som sem začal pridávať veci  pár krát som si položil otázku "prečo som ešte tu?" a aj som premýšľal že sa odprášim odtiaľto... hlavne sa mi zazdalo že som "hudobne nekompatibilný", ale proste ja mám len také štýlové výkyvy (možno to poznáte). takisto si túto otázku kladiem po návšteve kadejakých Gracia-klonov. *pip pip* môj G-radar mi hlási prítomnosť jedného takého klonu asi tak dva príspevky severne. | |
|
 | |
zombik

Počet príspevkov : 149 Age : 45 Location : PN Registration date : 26.01.2011
 | Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 0:49 | |
| Ja som hladal tekuty latex na nete a skoncil som tu :) | |
|
 | |
Morty

Počet príspevkov : 1869 Age : 37 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
 | Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 2:00 | |
| - zombik napísal:
- Ja som hladal tekuty latex na nete a skoncil som tu :)
konecne dobra odpoved | |
|
 | |
Black Cobra

Počet príspevkov : 755 Age : 31 Location : Banská Bystrica Registration date : 01.01.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 9:25 | |
| - zombik napísal:
- Ja som hladal tekuty latex na nete a skoncil som tu :)
Tak čakal som hocičo ale toto pobavilo. | |
|
 | |
Iris De Sang

Počet príspevkov : 156 Age : 39 Location : Praha Registration date : 19.02.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 16:55 | |
| - Roxanne napísal:
- Myslela som si, že som celkom normálna až do svojich 14 rokov. Jeden prázdninový deň sa ale všetko zmenilo. Roxanu začali zaujímať upíri a hľadala na internete až našla článok a pod ním veľa príspevkov. Prezerala si to celé hodiny. Bolo tam veľa príbehov čudných ľudí, niektorí na upírov verili, iný zase písali, že je to hlúposť. Jedna tam písala, že tejto tematike sa už venuje dlho a mala tam azet meno. Keďže som bola stále taká zvedavá napísala som jej.. a onedlho som sa stala obetou hrozného klamstva. čo sa presne stalo to rozpisovať nebudem. Koho to zaujme tak mi môže napísať poštu. Toto cele niečo vo mne naštartovalo. S týmto štýlom som sa stretla celkom náhodou v jednom časopise. Bol tam úvod, ktorý mi priam hovoril z duše. Začala som hľadať na nete ešte viac a na jednu sekundu keby sa mi zastavilo srdce! Akoby som to už nebola ja... moje myslenie bolo celkom iné, pochopila som, že som konečne našla svoje miesto. To všetko sa stalo vďaka knihe z názvom Súmrak. Vtedy som tú knihu milovala.... dnes? Môžem povedať len jedno! Nikdy si tú knihu neprečítajte, lebo hrozí, že vám zničí celý život tak ako mne! Anó, vďaka nemu som našla svoje miesto, no potom nasledovala kopa udalostí, o ktorých zase nemôžem hovoriť. Skrátka je to naozaj hrozné žiť s vedomím, že budem hrozne trpieť celý svoj život.
práve si povedala, aby si ju všetci prečítali..  verím tomu, že by to zmenilo život aj mne. už je všetko tolko presýtené upírmi, že by som na nich zanevrela jak hovado a seba by som chcela nakopať do riti, že som sa na takú kravinu aj dala.. už vidím novodobých upírov, ako "pijú krv" a pri pohlade na odrezaný prst sa idú vyblvať. milujem krv, jej voňu úplne najviac, ale keď vydím pobehovať po ulici mix emovampirizmu, tak mi je fakt akurát tak zle :-! | |
|
 | |
Iris De Sang

| Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 17:01 | |
| a ozaj, prečo som tu ja? poopravde, v prvom rade z dlhej chvíle a potom spraviť si lepší prehlad o goth subkultúre.. ale ako vidím, všade fičí elektronika (nič proti, mám rada) čo ma aj trochu sklamalo, lebo som čakala, že to bude viacej o metale. moje očakávania to nesklamalo, ale ani nenaplnilo. ak to v konečkom dosledku zhodnotím, vraciam sa sem (skoro denne) rada, takže: nech sa darí tomuto fóru i naďalej | |
|
 | |
Chloë Noir

Počet príspevkov : 737 Age : 33 Location : Košice Registration date : 05.08.2008
 | Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 20:03 | |
| | |
|
 | |
zombik

| Predmet: Re: Preco som tu? 02.03.11 22:05 | |
| No fakt som tu cez latex :) Nie ze by som bol nejaky fetisista ale hladal som to na nete lebo som si chcel urobit vlastnu zombie masku. Google ma naviedol na facebook zombie walku v Bojniciach a odtial som sa nejako preklikal az sem :) Mna vlastne predtym ani moc nenapadlo ze by mi Goth subkultura sadla ale cim viac o tom rozmyslam a citam tu na fore tak tym viac sa stotoznujem. Samozrejme .... kedze som od malicka vyrastal na metale tak som niekde na polceste ... ale o tom potom :) Pre Iris: Je nas tu viac metalovo ladenych  Co konkretne pocuvas? | |
|
 | |
Black Cobra

Počet príspevkov : 755 Age : 31 Location : Banská Bystrica Registration date : 01.01.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 03.03.11 2:04 | |
| No ja som sa sem nejak náhodne dostal ako fanúšik gothic metalu čo akosi nechápal tie gothic negothic hádky po celom internete a snažil sa zistiť "vo co go"... No a tu som prvý krát počul "Goth" hudbu... Konkrétne "Church of no return" od Christian death... v ten deň som našiel aj Hearth of Lilith od Inkubus sukkubuus a už nebolo cesty späť. Trvalo mi síce pár mesiacov kým som sa zaregistroval ale zdá sa že som sa tu celkom uchytil. Prečo som tu ešte furt? Z nudy. Zo zvedavosti. Občas sa tu pobavím. Celkovo môžem povedať že táto stránka mi doslova zmenila život... 1. Našiel som tu Goth a Darkwave hudbu 2. Našiel som tu Industrial a EBM... čo by som predtým neveril že ma môže baviť. ...v podstate som si tu od základu zmenil hudobný vkus a konečne som našiel to čo mi sadlo. 3. Zistil som že podoblných cvokov ako ja je na svete celkom dosť... takže si už nepripadám ako mimozemšťan čo stratil kľúče od UFA ale uvedomujem si že som blázon a som na seba hrdý. 4. Spoznal som tu celkom dosť super ľudí (a iných kreatúr)... (Pozdravujem Morenu, Umbru, Bebe, Erewan, Silmarilla, Chloe, Dwarfa, Mistique, Mortymera... a dalších... Nechce sa mi vypisovať pol fóra ) 5. A začal som chodiť na akcie ktoré zatial vždy stáli zato...
Chloe... Vidíš čo si to spôsobila? | |
|
 | |
Chloë Noir

Počet príspevkov : 737 Age : 33 Location : Košice Registration date : 05.08.2008
 | |
 | |
Michael Eyres Valkrie

Počet príspevkov : 354 Age : 30 Location : Slovakia Registration date : 07.08.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 03.03.11 20:21 | |
| Iris De Sang,BC: v podstate sú to aj moje dôvody tohto pobytu na fóre. Nemám čo dodať, asi by som len opakoval to čo tu už bolo povedané. Inak ja som sa sem dostal tuším cez jedno metalové fórum keď som sa dostal k eletronike(konkrétne psyclon nine). | |
|
 | |
Iris De Sang

| Predmet: Re: Preco som tu? 04.03.11 3:14 | |
| - zombik napísal:
- No fakt som tu cez latex :) Nie ze by som bol nejaky fetisista ale hladal som to na nete lebo som si chcel urobit vlastnu zombie masku. Google ma naviedol na facebook zombie walku v Bojniciach a odtial som sa nejako preklikal az sem :) Mna vlastne predtym ani moc nenapadlo ze by mi Goth subkultura sadla ale cim viac o tom rozmyslam a citam tu na fore tak tym viac sa stotoznujem. Samozrejme .... kedze som od malicka vyrastal na metale tak som niekde na polceste ... ale o tom potom :)
Pre Iris: Je nas tu viac metalovo ladenych Co konkretne pocuvas? no je to rozne, ja sa ani nemám k akému žánru priradiť. moje srdcovky sú immortal, draconian, tvorba katatonie do roku 2007 srdcová záležitosť a doteraz z nich žijem, ďalej je to jednoznačne agalloch.. proste kapely mojho života sú z úplne rozdielnych súdkov. bez strapping young lad si neviem predstaviť pár dní, takže určiť hudbu mne vyhovujúcu je nemožné. ak mám zobrať hudbu, ktorú vydržím počúvať od rána do nekonečna, tak nesmie mať nekonečné gytarové sóla (ale zas nevermore milujem práve kvoli sólam - sú "konečné). V skratke počúvam to, na čo mám zrovna náladu. niekedy som si dosť fičala na thetres des vampires, ale k nim sa vyjadrím jedine so sovkom sklamanie.. diary of dreams si púšťam do uší keď nemožem spať, starší bloodflowerz či diva destruction si vždy vypočujem s velkou radosťou, ale jednoznačne kapelky uvedené v hornom odstavci sú pre mňa No.1 | |
|
 | |
zombik

| Predmet: Re: Preco som tu? 08.03.11 11:18 | |
| Tak som si to vsetko presiel a vdaka za Draconian  Ten mi uplne sadol. Death come near me - je skvele ... | |
|
 | |
Black Cobra

| Predmet: Re: Preco som tu? 08.03.11 16:36 | |
| Tak Draconian su genialny... Metalu uz pocuvam dost malo ale draconian stale. Death come near me je uzasna skladba. A It grieve my heart, daylight mysery, morningstar... vela dobreho | |
|
 | |
KeNaCo

Počet príspevkov : 142 Age : 32 Location : Trebisov Registration date : 27.08.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 09.03.11 1:54 | |
| Ja som sa sem dostal viac menej zvedavostou.... btw vsimli ste si ze vela ludi ked pise o tom ako sa stali gothmi, tak pouzivaju vety: "Myslel/a som si ze som normalny/a.." a "..ale to sa jedneho dna (uplne) zmenilo.." popripade iste obmeny... | |
|
 | |
Black Cobra

| Predmet: Re: Preco som tu? 09.03.11 13:33 | |
| Ja som nikdy nebol normalny. ...ani som si to nemyslel. | |
|
 | |
Mystique

Počet príspevkov : 797 Age : 100 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 09.03.11 13:50 | |
| "Když mi bylo asi 12, chtěl jsem se stát rockovou hvězdou - myslel jsem, že se tak pomstím všem těm sportovně založeným kreténům, na který se holky jen lepily. Ale už dávno předtím, než se ze mě hvězda stala, jsem si uvědomil, že je to blbost."---Kurt 1992 On si urcite uvedomil, ze neni normalny ... | |
|
 | |
silmarill

Počet príspevkov : 1079 Age : 111 Location : presne tu. Registration date : 19.03.2009
 | Predmet: Re: Preco som tu? 09.03.11 19:52 | |
| - Black Cobra napísal:
- Ja som nikdy nebol normalny. ...ani som si to nemyslel.
ani my sme si to o tebe nikdy nemysleli  ináč to čo naznačil KeNaCo... o tom ako decká píšu že sa "stali gothic", akoby to bol nejaký ich špeciálny životný údel... vždy ma to pobaví a nasere zároveň  | |
|
 | |
BlackCrow

Počet príspevkov : 14 Age : 34 Location : Nitra Registration date : 09.03.2011
 | Predmet: Re: Preco som tu? 10.03.11 18:04 | |
| Preco som tu? Tazko definovat. V ramci vyjadrenia vlastnej indivudality ma vzdy pritahovali take tie temnejsie veci. Napriklad mi vzdy urobilo radost ked som videl nadherne zamracenu oblohu. Ked prsalo vsetci okolo mna nadavali, a neviem preco, mne osobne sa to vzdy pacilo.
Tazko to vyjadrit, v zasade islo skutocne o vybocenie s nejakeho hlavneho prudu, v ktorom som nevidel cestu. Zarodok to malo uz v detstve ked prave tie temnejsie stranky pre mna predstavovali istu formu vacssinou ludi nepochopenej krasy a zvlastnej atmosfery.
Co sa tykalo i hudby. Odmalicka to bol rock popripade metal, postupne som objavoval krasu hudby i v roznych inych zanroch ako napr. v klasike. mierne alternativnejsich zanroch a postupom casu v gothic/doom rockovej hudbe. Kazdopadne si vsak rad vypocujem to co vo vmne vzbudi emocie.
Prirodzeny zaujem o umenie vseobecne.. zaluba v ciernej farbe a podobne aspekty s ktorymi sa stotoznujem. Pre mna osobne goth kultura predstavuje priestor kde sa mozem slobodne vyjadrit bez obavy odsudenia..
Je to iny pohlad na svet, mnohymi nespravne interpretovany ako negativny az depresivny.. Myslim ze nie, vo svojej podstate je to prirodzena akceptacia veci, ktore mozu posobit negativne alebo destruktivne, ale cez to vsetko maju svoju krasu a hlbku...
Preto som tu.. | |
|
 | |
Iris De Sang

| Predmet: Re: Preco som tu? 11.03.11 17:17 | |
| - zombik napísal:
- Tak som si to vsetko presiel a vdaka za Draconian
Ten mi uplne sadol. Death come near me - je skvele ... kks, milujem ten song. v lete sú na brutale, dám potom info, aký sú naživo | |
|
 | |
dr.venekat

Počet príspevkov : 3 Age : 31 Location : žilina Registration date : 06.05.2011
 | Predmet: Re: Preco som tu? 08.06.11 21:11 | |
| Prečo som tu ? Celkom dobrá otázka ale odpoveď veľmi prostá či " sprostá " ?  viem blbý pokus o vtip ... No preto aby som spoznal ľudí podobných mne, aspoň v otázke životného štýlu. Toť asi vše. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Predmet: Re: Preco som tu?  | |
| |
|
 | |
| Preco som tu? | |
|