| Prague Gothic Treffen 4 | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mystique
Počet príspevkov : 797 Age : 102 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
| Predmet: Prague Gothic Treffen 4 05.08.09 15:39 | |
| Prague Gothic Treffen 4 – Unite! - 8.8.2009 Guitar Stage: DJane Ari (USA) - deathrock, batcave DJ Godefroi (CZ) - gothic rock, dark wave, apocalyptic folk DJ Nephilim (Sanctuary.cz, GothicBrandejs) – oldschool guitars DJ Samgarr (Sanctuary.cz) – psychobilly, horrorpunk DJ Paesant (Sanctuary.cz) – horror surf DJ Ezechiel (Sanctuary.cz) – post/punk, darkwave, indus rock Electro Stage: DJ Marklyn (SK, Batcave.sk) - death disco, trashcave, minimal, post punk DJ A Nurse Called Mike (AT, Crazy Hospital/Vienna Decay) - post punk, ndw, minimal DJ Sinus (CZ, depeche.cz) - synth & EBM DJ Disorder (CZ, Depressive Disorder) - EBM, electro | |
|
| |
Morty
Počet príspevkov : 1869 Age : 39 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 05.08.09 16:30 | |
| znie to super, skoda ze som odcestovany | |
|
| |
Mystique
Počet príspevkov : 797 Age : 102 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 09.08.09 22:51 | |
| | |
|
| |
dysharmonya
Počet príspevkov : 221 Age : 36 Location : Ziar nad Hronom, SVK Registration date : 09.08.2009
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 09.08.09 23:04 | |
| jejda na tych fotkach je tusim jedna baba ktoru poznam, dorissah.
Skoda ze aj u nas sa nieco taketo nedeje D: | |
|
| |
Mystique
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 10.08.09 9:54 | |
| - Dysharmonya napísal:
- jejda na tych fotkach je tusim jedna baba ktoru poznam, dorissah.
Skoda ze aj u nas sa nieco taketo nedeje D: Ludi tam bolo fakt dost takze by si urcite stretla viacero ludi co poznas. U nas by pravdepodobne na takuto akciu chodilo vazne malo ludi -> asi by sa to neuzivilo. Skoda.. | |
|
| |
dysharmonya
Počet príspevkov : 221 Age : 36 Location : Ziar nad Hronom, SVK Registration date : 09.08.2009
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 10.08.09 11:18 | |
| - Mystique napísal:
- Dysharmonya napísal:
Skoda ze aj u nas sa nieco taketo nedeje D: Ludi tam bolo fakt dost takze by si urcite stretla viacero ludi co poznas. U nas by pravdepodobne na takuto akciu chodilo vazne malo ludi -> asi by sa to neuzivilo. Skoda.. To hej, stacilo mi ked som bola teraz na ADviku v Prahe a so slovenskymi conmi sa to neda porovnat. Ludia su tam ovela viac odviazani, neboja sa experimentu a na akcie chodia... nie ako tu...uz sa tesim az sa vratim do CR. Nejake eventy byvaju aj vedla v Brne. | |
|
| |
Mystique
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 21.08.09 15:36 | |
|
Naposledy upravil Mystique dňa 26.08.09 13:48, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
Llew
Počet príspevkov : 50 Age : 36 Location : CZ Registration date : 26.08.2009
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 26.08.09 13:31 | |
| - Dysharmonya napísal:
- Mystique napísal:
- Dysharmonya napísal:
Skoda ze aj u nas sa nieco taketo nedeje D: Ludi tam bolo fakt dost takze by si urcite stretla viacero ludi co poznas. U nas by pravdepodobne na takuto akciu chodilo vazne malo ludi -> asi by sa to neuzivilo. Skoda.. To hej, stacilo mi ked som bola teraz na ADviku v Prahe a so slovenskymi conmi sa to neda porovnat. Ludia su tam ovela viac odviazani, neboja sa experimentu a na akcie chodia... nie ako tu...uz sa tesim az sa vratim do CR. Nejake eventy byvaju aj vedla v Brne. Bylas na Adviku? Líbilo se? Taky jsem tam chvilku pobyla a super, ale strašně mi nevyhovuje ten termín kdy to je. Tak asi pro příště zůstanu věrná spíš Brněnskému animefestu :) Jinak s těma akcema a uživením se v čr taky zápasí, ale je fakt, že PGT se povedlo a budu ještě raději, když podobných akcí bude víc. Zase ale nemyslete si, nemálo čechů vám závidí každoměsíční Batcave party. :) | |
|
| |
Morty
Počet príspevkov : 1869 Age : 39 Location : mt/bb Registration date : 16.11.2008
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 26.08.09 13:46 | |
| no to aj nemalo slovakov zavidi ludom z blizkeho okolia bratislavy | |
|
| |
Llew
Počet príspevkov : 50 Age : 36 Location : CZ Registration date : 26.08.2009
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 26.08.09 13:49 | |
| To chápu, vzhledem k tomu, že jsem původem z Ostravy taky si pamatuju doby, kdy když jsem chtěla na koncert do Prahy, tak jsem si musela připočíst tak 500 za cestu, což není zrovna málo. | |
|
| |
Morty
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 26.08.09 17:19 | |
| nieco na ten styl :) a ono zase pokym na tej batcave nie je nieco extra nazivo tak to zase az take mega uzasne nie je, kazda akcia je predsalen hlavne o ludoch. dakedy je to ale iritujuce ze sa skor dostanem na akciu do prahy a nahodou nez do blavy | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Prague Gothic Treffen 4 | |
| |
|
| |
| Prague Gothic Treffen 4 | |
|