Slovakia Gothic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovPortálLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenieShopsBands
Fórum

Veríte na duchov?

Goto down 
+17
Michael Eyres Valkrie
DireGoth
Orrin Berzerk
bebe
Umbra
phoenix138
Black Cobra
silmarill
Morty
Martin
Lili
Veronika
morbid-princess
renegad
without emotions
Goth_Konigin
Chloë Noir
21 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Veríte na duchov?
Áno
Veríte na duchov? - Stránka 3 I_vote_lcap78%Veríte na duchov? - Stránka 3 I_vote_rcap
 78% [ 31 ]
Nie
Veríte na duchov? - Stránka 3 I_vote_lcap13%Veríte na duchov? - Stránka 3 I_vote_rcap
 13% [ 5 ]
Neviem
Veríte na duchov? - Stránka 3 I_vote_lcap9%Veríte na duchov? - Stránka 3 I_vote_rcap
 9% [ 4 ]
Celkom hlasov : 40

AutorSpráva
phoenix138

phoenix138

Male
Počet príspevkov : 63
Registration date : 13.08.2009

Veríte na duchov? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime18.08.09 14:36

Dobre no myslite si co chcete ale nevem ako mozte neverit ked je tolko dokazov... Tisice fotografii a videi a uznavam ze ani zdaleka nie su vsetky prave ale urcite si som isty ze ani zdaleka nie su vsetky podvrhy. Sice sa este presne nevie co mozu byt duchovia zac ale vedci dosli k zaverom ze vsetko sa to toci okolo energie ludskej duse, ktora sa po smrti moze zhmotnit a vytvorit obraz, popripade fyzikalne zasahovat do nasho pozemskeho zivota... Je pravda ze je vela typov duchov, poltergeist, ktory hybe vecami, niektori mozu vyzerat uplne ako zivi alebo len priesvitne figury postav... Je tiez pravda ze sa nevie ci sa to deje skutocne alebo len v nasom podvedomi...O tomto sa da polemizovat velmi dlho...Ale ja jednoducho neverim ze dusa po nasej smrti zanikne...Verim teorii ze ked niekto zomrie nedobrou smrtou(samovrazda,vrazda) tak jeho dusa nemoze najst pokoja a je uvaznena v tomto nasom svete a obcas sa zjavuje... Tu vam davam aj link na nejake obrazky co som pozeral...Ja osobne mam dost velku zbierku fotografii duchov ale to sa mi nechce uploadovat ved naco aj...
kód:
http://ghoststudy.com/new5/menu_galleries.htm
Návrat hore Goto down
http://phoenix138.deviantart.com/
Black Cobra

Black Cobra

Male
Počet príspevkov : 755
Registration date : 01.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime18.08.09 16:46

Tie fotky nemôžu nič dokazovať lebo z počítačmi sa už dajú zázraky (a na flak na fotke ani zazrak netreba). A ešte som nepočul že by nejaký vedci (okrem tých samozvaných) v tejto oblasti niečo potvrdili.
A duša umrieť nemôže lebo žeadna duša nieje. Keci o duši priamo popierajú všetko čo vieme o fungovaní ludského tela, Je to ako popierať že sme z mesa a kostí! Prečo sú na všetkých fotkách duchovia ludí? Kde sú duchovia zvierat? A čo je z dušami tých čo neboli zavraždený? kde sú? Čo bráni tým čo tu akože sú aby odyšli?
Keď raz niekto umrie je jedno ako sa to stalo. Čí sa obesil, ochorel alebo ho niekto zabil výsledok je ten istý- JE KAPUT.
Kua to je fakt také tažké to pochopiť že mozog je len orgán a nič viac? Keď je vedomie schopné žiť samostatne načo sú nám do p**e telá? Duša existovať jednoducho nemôže a je otom kopa nespochibniťelných dôkazov.
Návrat hore Goto down
Umbra

Umbra

Female
Počet príspevkov : 227
Registration date : 06.08.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime18.08.09 17:28

Keď tak pozerámgalériu na tej stránke príde mi, že keď to tam človek chce vidieť tak to vidí. Strašná blbosť mi prídu "Faces in the fire". Oblaky robia tiež rôzne obrazce aj tam sú duchovia? scratch
Návrat hore Goto down
http://www.last.fm/user/bloodyWHORE
Black Cobra

Black Cobra

Male

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime18.08.09 21:07

na tej stránke je všetko od obyčajných flakov cez photoshop a odrazy na skle po oblaky. Ten kto na duchov neverý vživote žiadneho neuvidí a tý čo veria ich vydia všade. Ale inak to vôooobec neni otom že čo CHCÚ vidieť. Dead
Návrat hore Goto down
bebe

bebe

Female
Počet príspevkov : 387
Registration date : 25.09.2008

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime18.08.09 22:44

Black Cobra napísal:

A duša umrieť nemôže lebo žeadna duša nieje.
chcela som ku tomuto nieco napisat ale nakoniec len napisem ze mam iny nazor

ake nespochibnitelne dokazy mas na mysli?
Návrat hore Goto down
silmarill

silmarill

Male
Počet príspevkov : 1079
Registration date : 19.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime19.08.09 1:16

tá "duša" sú len chemické a elektrické procesy v mozgu. keď človek umrie, procesy prestanú. TO JE VŠETKO. nebuďte deti.
Návrat hore Goto down
http://www.aphelion-forum.com
Morty

Morty

Male
Počet príspevkov : 1869
Registration date : 16.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime19.08.09 1:19

kto sa prida k mojej alternative o presvedceni ze niektorym ludom strasi vo vezi? Laugh

tot ako kompromis :D
Návrat hore Goto down
http://www.tetovanie.co.cc
Black Cobra

Black Cobra

Male

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime19.08.09 11:26

bebe napísal:
ake nespochibnitelne dokazy mas na mysli?

Napríklad všetko čo sa vie o fungovaní živých organizmov. Ak je duša (v zmysle vedomie, osobnosť, spomienky, pocity...) niečo čo len sídli v tele a po smrti nezaniká len ho opúšta (kua znie to jak daky parazit Laughing ) Ako vysvetlíš že je možné upravením chémie v mozgu človeka dočasne alebo trvalo zmeniť jeho osobnosť a dokonca aj spôsob myslenia?. V súčasnosti je to možné hormonálnymi liekmi spraviť aj cielene, Ako pri zmene pohlavia človeku podávaním hormonálnych liekov zmenia okrem fungovania tela a prejavov hormóvov (ochlpenie, jemnosť povrchu kože...) sa vlivom Testosterónu alebo estrogénu zmení aj správanie človeka. Napríklad aj niektoré ženy (nie všetky... niektoré) keď majú menštruáciu alebo sú tehotné tak im hormóny robia v tele bordel a spôsobujú že sa žena správa úplne inak. To isté buberta keď sa ludom menia pomery hormónov a spôsobuje to striedanie nálad a prechodné obdobia zmeny osobnosťi (poslovensky: môže im drbať). V dospelosti (fyzickej. mentálna ja na dlhšiu debatu) sa človek správa a myslí úplne inak ako v detstve a netreba nato nejakú významnú prelomovú udalosť ktorá by ho poznačila.
Tak isto pri úraze môže dosjť k narušeniu rovnováhy v mozgu. Niekedy natrvalo, niekedy sa chémia znovu ustáli ale môže sa ustáliť do trochu iného usporiadania a človek sa "zmení". Ako je teda možné že sa niečo samostatné a nehmotné dá zmeniť pôsobením hmotného tela alebo cielenou manipuláciou?

Ludia si vždy potrebovali vysvetliť veci ktorým nerozumeli. Ale časi sa menia. Už si nemyslíme že hromy sú hnev bohov ani že keď loď odpláva dosť daleko spadne cez okraj sveta. Nečakáme kým boh rozhodne či sa chorý človek vylieči alebo zomrie, Nevŕtame chorým ludom diery do hlavy aby sme ich zbavili démonov (dobre furt ludom vŕtame do hlavy ale robia to Neurochirurgovia nie šialený knazi). Na svete je ešte stále vela vecí ktorým zatial nerozumieme ale to sa zmení a bude to ako zo všetkým: pochopíme to, zistíme ako to funguje, ovládneme to, dokážeme to využiť.

Z dokazovaním všetkého je to rovnaké. Ak nieje dôkaz o existencii niečoho, nieje treba dokazovať neexistenciu. Keď ti poviem že máš na streche domu ponorku neuveríš mi lebo to nemôžem dokázať a nebudeš potrebovať dôkaz že tam naozaj nieje ani nikdy nebola. Proste sa zamyslíš a je ti jasné že je to nemožné (vychádzam z predpokladu že si sa práve nebežala pozrieť na strechu :D ).

Jednoducho človek je kus mysliaceho mäsa rovnako ako ktorékolvek zviera a mal by sa podla toho chovať. Žiť treba kým je človek nažive nie sa spoliehať nato že po smrti pokračuje.

A súhlasím z mortimerom že niektorým ludom straší vo veži. lol!
Návrat hore Goto down
silmarill

silmarill

Male
Počet príspevkov : 1079
Registration date : 19.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime19.08.09 12:06

BC: perfektné, potlesk!!!! (na teóriu o kuse mysliacom mäse mám síce copyright, ale môžeš to smepo používať ďalej Wink )
Návrat hore Goto down
http://www.aphelion-forum.com
Black Cobra

Black Cobra

Male

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime19.08.09 13:29

Copyright beriem na vedomie... máš percentá zo zisku. Razz
Návrat hore Goto down
Orrin Berzerk

Orrin Berzerk

Female
Počet príspevkov : 16
Registration date : 11.06.2010

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime16.06.10 18:19

Definitívne Áno.
Návrat hore Goto down
DireGoth

DireGoth

Male
Počet príspevkov : 18
Registration date : 09.05.2010

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime30.06.10 15:42

podla mna je vsetko o duchoch len hra ludi s ich fantaziou ... ktorej dopomahaju neuveritelny vyber roznich druhov horrorov , nocne mory a mnhoho inych cinitelov. Preto...

...NIE neverim ... neviem cim to bude hovori sa ze ludia s nedostatkom fantazie neveria ale ja jej mam dost a ked sa niekedy ocitnem v nieakej tmavej situaci tak nic noo :D .... chodim okolo tej jedenastej (pm) do lesa na prechadzku so psom denne ... denne pozeram nieaky ten horror aaa nic to so mnou neroby ked idem tmou a podobne ... ale zase mam mnoho inych fobii :D klaustrofobia ci ako sa to pise :D arachnofobia a skoro vsetky druhy hmyzov mam strach zo spolocnosti a pod.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime17.07.10 0:47

U

Naposledy upravil Scarecrow dňa 18.09.10 16:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Veronika

Female
Počet príspevkov : 333
Registration date : 18.01.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime11.08.10 18:29

Mozno ste narusili teritorium upira. scratch :) ....keby som ja mala kamarata co zuri na cudzi nahrobny kamen ...tak ho dokopem sama).
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime11.08.10 21:08

o

Naposledy upravil Scarecrow dňa 18.09.10 16:19, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Michael Eyres Valkrie

Michael Eyres Valkrie

Male
Počet príspevkov : 354
Registration date : 07.08.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime12.08.10 20:56

Hej ľudia. Tak ako hovoríte, straší mi vo veži :) vyhovuje mi vše ako je :)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime15.08.10 0:05

to je všetko...? mohol by si aj viac...
Návrat hore Goto down
Michael Eyres Valkrie

Michael Eyres Valkrie

Male
Počet príspevkov : 354
Registration date : 07.08.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime15.08.10 12:47

viem co mozem a mam Wink
Návrat hore Goto down
Kisha

Kisha

Female
Počet príspevkov : 52
Registration date : 25.10.2010

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime14.11.10 1:01

Návrat hore Goto down
https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=212853650310
Hypnos

Hypnos

Male
Počet príspevkov : 37
Registration date : 15.12.2010

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime15.12.10 23:36

..verím v nerozumné/iracionálne/surealneú/paranormálne veci ,,ani nieže verím ale viem že sú,ja sám o sebe viem že som čudný xD...,ale väččšinou za všetko iracionálne môže vlastne , zložitosť bioštruktúry ľudského mozgu..kde sídli duchovno v človeku?..v žalúdku ,alebo v hlave..mal som to "šťastie" prežiť kOmu..
Návrat hore Goto down
http://vitaiattila3@gmail.com
Hypnos

Hypnos

Male
Počet príspevkov : 37
Registration date : 15.12.2010

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime18.12.10 6:25

Veronika napísal:
Mozno ste narusili teritorium upira. scratch :) ....keby som ja mala kamarata co zuri na cudzi nahrobny kamen ...tak ho dokopem sama).
.. lol! ...http://helar.wordpress.com/2007/10/22/o-energetickych-upiroch-a-ako-na-nich/
Návrat hore Goto down
http://vitaiattila3@gmail.com
Samantha

Female
Počet príspevkov : 25
Registration date : 21.05.2011

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime22.05.11 18:27

Už aj ja som videla film exorcista...zaujal ma a verím , že by to mohla byt pravda...je zaujímavé ako si diabol vyberá nevinných...pri tom filme som i plakala..ako zomreli ty dvaja vymietači Sad a či verím na duchov? verím...stalo sa mi už neraz niečo čo sa nedá vysvetlit rozumom...nedialo sa to v mojom podvedomí to určite viem ... :)
Návrat hore Goto down
Morty

Morty

Male
Počet príspevkov : 1869
Registration date : 16.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime22.05.11 20:48

ako vyhodilo temu medzi temy s novymi prispevkami tak ma napadol jeden vtip, ktory som prednedavnom cital a uplne vytihuje moju mienku o nadprirodzene

Chlapik pise na verejnom chate:
- Je tu niekto, kto by ovladal bibiliu a vedel mi nieco vysvetlit?
- Jasne, pytaj sa, skusim odpovedat.
- Boli v raji aj halucinogenne huby?
- Nuz, priamo spomenute nie su, ale pise sa, ze v raji boli zastupene vsetky zvierata a aj rastliny, takze urcite ano.
- Dik, to by vysvetlovalo toho hovoriaceho hada. Laugh
Návrat hore Goto down
http://www.tetovanie.co.cc
MattFoxiss

MattFoxiss

Male
Počet príspevkov : 55
Registration date : 30.06.2009

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime22.05.11 20:50

Morty, máš u mňa bod za vtip :-D Je skvelý.

V podstate si myslím niečo podobné, je to len výplod fantázie, vidíme to, čo vidieť chceme.. ale to by som už začínal svoje filozofické žvásty :-D
Návrat hore Goto down
http://foxiss.blog.cz/
Samantha

Female
Počet príspevkov : 25
Registration date : 21.05.2011

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime24.05.11 15:26

ten vtip bol podarený :D
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Veríte na duchov?   Veríte na duchov? - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Veríte na duchov?
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovakia Gothic Forum  :: Miscellanous :: Mágia a Fantasy-
Prejdi na: