| BRATISLAVA ZOMBIE WALK | |
|
+8thebastard Michael Eyres Valkrie bebe Lynette kanal Semiriane zombik Mystique 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Mystique
Počet príspevkov : 797 Age : 102 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
| Predmet: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 21.02.11 16:45 | |
| BRATISLAVA ZOMBIE WALK1.5.2011 S c U m - S h O t - G u N prod. & Zydrate Project presents: PRVY BRATISLAVSKY ZOMBIE WALK ----------------------------------------------------------------------------------------- Oi deadbagz! ScUm.ShOt.guN Prod. Vam opat prinasa na rozveselenie akciu doposial nevidanu a to vo forme outdoorovej prechadzky mestom. Zacnime leto ako sa slusi a patri a to formov sklbenia prvomajoveho... pochodu a prveho Zombie Walku Bratislavou! Nakolko sme pod zastitou mesta a verim, ze si nas 'postrazia' je casovy harmonogram aj chovanie ucastnikov velmi dolezite. Vyraza sa o 15.oo, pochod povedie z Nam. Slobody po Banskobystrickej az ku Prezidentskemu palacu, cez Hodzovo nam. podchodom az na Nam.SNP, Obchodnou ulicou a Kollarovym nam. spat na Nam. Slobody. Vopred prosime, pridite az po 14.oo, nechceme mat problemy s nezakonnym zhromazdovanim este pred oficialnym zacatim akcie. Je samozrejme, ze nedela je datum nie vsetkym vyhovujuci, preto s takym predcasom na zabezpecenia volnej nedele, eventuelne pondelku. Po oficialnom ukonceni okolo 18.oo nastava 'volna zabava' v podobe rozchodu, strasenia spoluobcanov a presunu na afterparty a pokracovani v hniti, to uz nieje vsak oficialnou sucastou akcie, nech nam ujo policajt nepozera na prsty az do polnoci samozrejme:) Afterparty bude ohlasena hned ako bude vsetko na 100% potvrdene. Viacero lolkalit je uz v jednani, takze ziadne strachy..Dead disco bude rozdelene na 2 hlavne sloty, SCSG zabezpecia warmup a vystriedaju sa djs v zanry horrorpunk/pzychobilly/southern rock - Zydrate Project nas rozdupkaju ebm/cyber setom, pokusime sa vybavit dlhsiu otvaraciu dobu na nedelu,mozno zlavu na oblubene drinky, vsetko bude zavisiet od navstevnosti a zaujmu Vas, thirsty undeads samozrejme, informacie budu dodane v priebehu niekolkych dni, slubujeme.. Ocakava sa, ze vsetci pridete v maskach, tu trochu bielej ci zelenej zvladnete predsa aj sami, na mieste bude maskersky tym, ktory Vam moze trosku pomoct, treba sa dostavit na 14.oo, nakolko dievcat je len par a od 15.oo sa make-up stanok zatvara a vyraza sa na pochod. Pri tak vysokej ocakavanej navstevnosti je nemozne, aby par dievcat namaskovalo 100 ludi, to je snad jasne. Tak si dat trosku zalezat nespoliehat sa na inych.. UCASTNICI BEZ MASIEK/KOSTYMOV/MAKE-UPU NEBUDU OFIALNYMI CLENMI SPRIEVODU A BUDU VYLUCENY Z POCHODU Prvych 100 zucastnenych vo full zombie gear-e dostane kompilacne mp3cd + mame v jednani niekolko 'sponzorov' na upomienkove ci propagacne materialy a zlavove kupony pre ucastnikov. Bude sa natacat pamatecnii dvd, ktore si budu zombies moct za symbolicku cenu dodatocne kupit+profi fotograf. Takze premyslet vsetko, sirit nakazu, nachystat kostym a liter fakebloodu a ide sa slavit 1.Maj! Akcia je sukromna, ziaden statom ci inym subjektom sponzorovany a zastresovany projekt, cize je nam luto ale akcia je oficialne age16+ vzhladom na osobnu hmotnu a pravnu zodpovednost. Uvidime, ako sa podari prvy pochod, neskor mozno akcia bude 'family friendly'. Za porozumenie dakujeme. Eventuelny promoteri ci ludia, ktori chcu co len trochu pomoct a pridat hnilu ruku k dielu, pisat do posty Andrew Orlock. Dakujeme! Trochu formalneho stanoviska pre hladky priebeh: VZHLADOM NA SILNY OHLAS A PREDPOKLADANU VYSOKU NAVSTEVNOST BUDE ZAPOJENY MAGISTRAT MESTA A ZREJME OBOZNAMENA AJ POLICIA, ORGANIZATORI SI VYHRADZUJU PRAVO NA OKAMZITE VYLUCENIE AKEHOKOLVEK UCASTNIKA, MAJU PRAVO URCOVAT PODMIENKY UCASTI INDIVIDUALNE, AKO AJ KOORDINOVAT VSETKY ASPEKTY AKCIE NEZAVISLE NA ROZDIELOCH V NAZOROCH CI PRESVEDCENIACH ZO STRANY UCASTNIKOV. NAKOLKO BUDE POCHOD PRECHADZAT ROZNYMI VEREJNYMI PRIESTRANSTVAMI MESTA, POCAS OFICIALNEHO TRVANIA AKCIE JE ZAKAZ KONZUMACIE DROG, ALKOHOLU A ILEGALNYCH SUBSTANCII, KAZDY UCASTNIK NESIE HMOTNU AJ PRAVNU ZODPOVEDNOST ZA SVOJE CINY SAM. PRI PRVOM PREJAVE TRESTNEJ CINNOSTI, NEPRISPOSOBIVEHO SPRAVANIA, NASILIA CI NEZNASANLIVOSTI V AKEJKOLVEK FORME, BUDE OKAMZITE VYLUCENY A BUDE OBOZNAMENA POLICIA. AKCIA JE SICE STRIKTNE APOLITICKA SVOJIM ZAMERANIM, ALE AKEKOLVEK PREJAVY NEZNASANLIVOSTI CI EXTREMIZMU /POLITICKEHO, NABOZENSKEHO CI RASOVEHO/ NEBUDU TOLEROVANE A BUDU PRIAMO NA MIESTE RIESENE ORGANIZATORMI A POLICIOU! PROSIM, RESPEKTUJTE POKYNY ORGANIZATOROV! !23 UNITY 23! No Bad Attitude, No Aggresion, No 'branded' clothing!
Naposledy upravil Mystique dňa 19.03.11 12:30, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
zombik
Počet príspevkov : 149 Age : 47 Location : PN Registration date : 26.01.2011
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 21.02.11 22:25 | |
| | |
|
| |
Mystique
Počet príspevkov : 797 Age : 102 Location : Mystique Registration date : 05.08.2009
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 19.03.11 12:29 | |
| After party -> TU | |
|
| |
Semiriane
Počet príspevkov : 50 Age : 29 Location : ...veľmi blízko a zároveň veľmi ďaleko... Registration date : 02.06.2010
| |
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 19.03.11 15:42 | |
| Ja sa chystam na BA urcite a Bojnice mozno. Este sice neviem ci vlakom alebo autom pretoze centrum BA ma byt udajne uzavrete kvoli hokeju. Inak ten walk moze byt dobry dovod na meeting ludi z tohoto fora takze by sme to mohli vyuzit. Tak pekne oznamte kto idete a poriesime to | |
|
| |
Semiriane
Počet príspevkov : 50 Age : 29 Location : ...veľmi blízko a zároveň veľmi ďaleko... Registration date : 02.06.2010
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 19.03.11 16:51 | |
| Ved prave aj preto sa pytam. Ja nie som moc spolocensky typ ale nieco ako Zombie walk sa odmietnut neda... Rada by som sla, ak by sa nasiel niekto s kym by som mohla ist zo ZA vlakom. Tak snad z toho aj nieco bude a nie len zbytocne keci. Ale stale neviem ci Bojnice ci BA, lebo na obidva ist nemozem takze mi zostava vybrat si jeden...ale ved to podla situacie ze kto by kedy mohol ist so mnou :) | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 20.03.11 11:59 | |
| Mozeme urobit taku vlakovu zbernu zombikov po ceste zo ZA do BA. Ja pristupujem v PN. Kto dalsi teda? (Ak ste mimo trasu tak sa mozeme zrazit na mieste eventu) | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 22.03.11 23:47 | |
| | |
|
| |
kanal
Počet príspevkov : 59 Age : 34 Location : Male lednice Registration date : 14.10.2010
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.03.11 0:30 | |
| no ja by som mozno aj siel zo za ale za zombika asi nie ale pozriet urcite pokial pojde aspon niekdo odtialto ;D | |
|
| |
Semiriane
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.03.11 11:46 | |
| No u mna to vypada skor na tie Bojnice, lebo tam mam s kym ist. Nad tou Blavou este rozmyslam, ale nedavam tomu velku nadej. Kanal : Ak sa chces len pozerat tak nemozes byt medzi zombikmi Ale inak aj ja by som sla zo ZA... (teda keby som isla) | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.03.11 15:06 | |
| Kanal: Das cervenou farbou oprskane tricko a pripadne nejaku lacnu latex masku a si zombik Semiriane: Bojnice su zaujimava lokalita a zombie tradicia. BA zasa velky pocet zombikov (NA FB prislubilo ucast cez 700 ludi + 1500 mozno co je sila ) a urcite veeelmi zaujimava podivana. Inak ... ked si predstavim ze tam budu zombici behat medzi nejakymi komunistami oslavujucimi 1.maj tak to bude asi dobra zabava :) | |
|
| |
kanal
Počet príspevkov : 59 Age : 34 Location : Male lednice Registration date : 14.10.2010
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.03.11 18:41 | |
| no tak mozno by ste ma ukecali ak by ste sli aj vy.... ale sak mame este mesiac na dohodnutie... a k tym komunistom ... aspon bude co jest XD | |
|
| |
Semiriane
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 27.03.11 11:39 | |
| Zombik : Ano aj preto ma laka aj BA tolko zombikov po kope a komunisti pomedzi nich :) ooch :) a este k tomu aj hokej bude takze plne mesto Bude to urcite velmi zaujimava akcia, ktoru si nechcem nechat ujst, ale tak to uvidim podla okolnosti este. Za ten mesiac si to nejak premyslim. Kanal: Ak by som isla tak by som bola velmi rada keby si isiel aj ty :) kedze neviem o nikom inom kto ide priamo zo ZA :) | |
|
| |
Mystique
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 30.03.11 15:00 | |
| | |
|
| |
Lynette
Počet príspevkov : 5 Age : 34 Location : Bratislava Registration date : 23.03.2011
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 04.04.11 18:32 | |
| nooo na Ba zombie walk idem tiez a aj na afterparty..tak vidime sa tam...aj ked nebudem vediet ze ste to vy. | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 04.04.11 20:56 | |
| No ved mna mas na fotke :) Len este budem mat asi sako pooblievane kecupom alebo cim :) | |
|
| |
Lynette
Počet príspevkov : 5 Age : 34 Location : Bratislava Registration date : 23.03.2011
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 05.04.11 2:12 | |
| noo len takych podobnych tam bude asi dost..:) | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 08.04.11 21:28 | |
| Plesatych nieeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
kanal
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.04.11 20:13 | |
| tak si posleme navzajom te.l cisla a je po problémoch kazdopadne zombik nemali by sme uz pomali riesit cestu? | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.04.11 21:16 | |
| jasne ... suhlas ... co sa mna tyka tak idem. Takze zacneme organizovat Posli mi cez PM cislo. Vyberieme si vlak ktorym pojdeme (ja by som aj isiel autom ale kedze budem odtrhnuty z manzelskej retaze tak by som si aspon pifko rad dal niekde). Takze posielam cez PM moje a Ty mi posli tiez + dalsi kto ma zaujem nech napise sem alebo mi posle PM. | |
|
| |
bebe
Počet príspevkov : 387 Age : 36 Location : frogpond Registration date : 25.09.2008
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.04.11 21:52 | |
| hm hm, chcela by som prist, ale nejako nemam casu na nejaku kreativnu zombie masku, tak mozno sa tam zjavim len s fotakom | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 26.04.11 21:57 | |
| Ak niekto chce poskytnem zombie latex masku zo svojej rozsiahlej zbierky | |
|
| |
kanal
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 27.04.11 18:46 | |
| - zombik napísal:
- Ak niekto chce poskytnem zombie latex masku zo svojej rozsiahlej zbierky
ani nevies ako dlho som cakal na tuto spravu ;D | |
|
| |
zombik
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK 01.05.11 21:53 | |
| Takze report zo Prveho BL Zombie Walku :) Bolo perfektne. Boli sme tam s Kanalom. Vyhrali sme cenu (neviem ake miesto) a paradne sme sa zabavili Fotecky sem dame neskor! | |
|
| |
zombik
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: BRATISLAVA ZOMBIE WALK | |
| |
|
| |
| BRATISLAVA ZOMBIE WALK | |